Blessin wil niet over Anderlecht praten: “Weten hoe we het moeten aanpakken”

Blessin wil niet over Anderlecht praten: “Weten hoe we het moeten aanpakken”

3 mei - 21:47
8

Union SG neemt het op tegen RSC Anderlecht in de Champions Play-Offs. Alexander Blessin sprak met Het Laatste Nieuws over de aankomende Brusselse topper.

Union SG was slecht begonnen in PO1, maar lijkt helemaal terug. “Of onze ingesteldheid anders is na de twee overwinningen? In de play-offs? We proberen altijd kalm te zijn in deze fase. Maar het klopt dat de jongens meer lachen. Dat ze meer energie lijken te hebben. Ook al was er altijd plezier, hoor. De resultaten helpen daarbij. Ik had trouwens nooit het gevoel dat we slecht trainden.”

Blessin wil echter niet over tegenstander Anderlecht praten. “Ik ga niet over hen praten, hoor. We concentreren ons op onszelf. Spelen Dreyer of Schmeichel, spelen ze niet... We weten hoe we het moeten aanpakken. Of we iets geleerd hebben na de nederlaag een paar weken geleden? Dat we negentig minuten moeten geconcentreerd zijn.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.