Riemer spreekt over Verschaeren en afwezigheden: “Verschillende opties”

Riemer spreekt over Verschaeren en afwezigheden: “Verschillende opties”

17 mei om 14:14

Zondag staat de topper tussen Anderlecht en Club Brugge op het programma. Coach Brian Riemer gaf een persconferentie en liet zich onder meer uit over zijn selectie.

Zo is het niet zeker of Verschaeren een volledige match aankan. "Of Verschaeren 90 minuten kan spelen? Dat kan ik niet zeggen. Maar hij kan wel meer dan 45 minuten aan. Yari is fysiek een sterke speler. Als hij start, zal hij waarschijnlijk langer speler dan vorige week."

Anderlecht kampt met veel afwezigheden en Riemer zal knopen moeten doorhakken. "De afwezigheid van spelers opent ook deuren voor anderen. Voor mij is de keuze niet simpel. Er spelen verschillende zaken door mijn hoofd. Willen we met twee 'spelen'? Of iets anders.”

Toch denkt Riemer dat Anderlecht genoeg kwaliteit heeft. “Maar ik heb een goed gevoel. Veel jongens hebben genoeg matchritme opgebouwd doorheen het seizoen. We hebben verschillende opties. Het is aan mij om de juiste keuze te maken”, citeert Het Laatste Nieuws.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.