Veel lof voor club Brugge-speler Skov Olsen van Brylle

Skov Olsen of toch liever Dreyer? "Enkel Messi kan dat beter dan hem"

17 mei om 22:05

Bij Club Brugge zal men zondag uitkijken naar Andreas Skov Olsen. De Deen was tegen Union SG nog een uitblinker met twee doelpunten en moet RSC Anderlecht van de titel zien te houden. Ex-Bruggeling Kenneth Brylle is alvast onder de indruk van zijn landgenoot.

Bij RSC Anderlecht loopt er met Anders Dreyer ook een sterke Deen rond, maar Brylle heeft een duidelijke voorkeur tussen de twee. "Kwalitatief vind ik Skov beter dan Dreyer", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws.

Eén aspect van Skov Olsen kan Brylle ook enorm overtuigen. "Zijn afwerking...De snelheid waarmee Skov Olsen in de beweging naar doel kan trappen vind ik fenomenaal. Puur op dat aspect vind ik er maar één ter wereld beter en dat is Lionel Messi", geeft de ex-voetballer aan.

Die afwerking moet Club Brugge zondag aan de winst helpen en Blauw-Zwart zou in pole position zetten voor de titel. Brylle gelooft er alvast in, al zal hij ook naar Dreyer kijken in die partij. "Het zou me absoluut niet verbazen mocht het uitgerekend één van hen zijn die zondag de wedstrijd tussen Anderlecht en Club Brugge beslist", aldus Brylle.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.