“Ik zie geen reden om Courtois of Mignolet nu op te stellen”

“Ik zie geen reden om Courtois of Mignolet nu op te stellen”

3 mei - 20:46
6

Thibaut Courtois is teruggekeerd uit blessure en zal komende speeldag zijn comeback maken voor Real Madrid. Ook bij Club Brugge is Simon Mignolet terug uit blessure. Johan Boskamp geeft zijn mening tegenover Het Belang van Limburg.

Boskamp vindt dat Nicky Hayen voor Nordin Jackers moet kiezen. “Doe mij maar Jackers. Je kan niet zeggen dat Club het slecht doet sinds dat ventje in doel staat, toch? Ik zie geen reden voor Hayen om nu plots te veranderen en voor Mignolet te kiezen. Hetzelfde geldt trouwens voor Courtois.”

Volgens Boskamp is het een risico om Courtois meteen voor de leeuwen te gooien. ”Hij maakt dit weekend zijn comeback met Real tegen Cadiz, maar voor de terugwedstrijd tegen Bayern krijgt Lunin toch weer de voorkeur. Dat is slim aangepakt van Ancelotti. Hoe goed Courtois ook is, het blijft toch een risico om hem na negen maanden blessureleed te laten spelen in zo een levensbelangrijke wedstrijd.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.