Riemer voelt geen titeldruk: “Mooi dat Anderlecht voor een prijs kan spelen”

Riemer voelt geen titeldruk: “Mooi dat Anderlecht voor een prijs kan spelen”

3 mei - 22:11
7

RSC Anderlecht doet nog volop mee voor de titel. Paars-wit strijdt met Club Brugge en Union SG voor het kampioenschap. Brian Riemer sprak met Het Nieuwsblad.

Riemer voelt geen titeldruk. “Eerlijk, ik slaap fantastisch. Je moet gewoon van deze stress houden en dat zeg ik ook in de kleedkamer. Het is mooi dat je kunt spelen voor een prijs. Ik weet wat het is hoor. Ik heb met Brentford twee keer dé match voor het meeste geld ter wereld meegemaakt op Wembley. De finale waarbij je van de Championship kan promoveren naar de Premier League. Geen enkele partij draait om meer centen.”

Anderlecht gaat dan ook vol voor de titel. “Ik heb ze één keer gewonnen en één keer verloren. Je moet daarvan geniet. Ik hoop vooral voor onze fans dat we de titel halen na al die moeilijke jaren. Wij moeten het in perspectief plaats. In juli zou iedereen gezegd hebben dat de top zes halen voor Anderlecht al een mooie stap voorwaarts was. Nu willen we de hoofdprijs.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.