Slot: 'Duidelijk dat ik naar Liverpool wil, ik heb alle vertrouwen in een deal'

Slot: 'Duidelijk dat ik naar Liverpool wil, ik heb alle vertrouwen in een deal'

25 april - 21:45

Arne Slot heeft voor het eerst gereageerd op de concrete interesse die Liverpool in hem toont. De trainer van Feyenoord erkent dat hij graag naar Anfield wil en stelt 'alle vertrouwen' te hebben in een deal tussen Feyenoord en Liverpool.

Het is inmiddels bekend dat Liverpool concreet in de markt is voor Slot. De coach van Feyenoord moet Jürgen Klopp gaan opvolgen bij The Reds. Daardoor zijn veel Engelse media afgereisd naar Nederland. Zo werden de spelersbus van Feyenoord en Slot donderdag gevolgd door Sky Sports. "Ze hebben inderdaad onze bus gevolgd, maar meer was het ook niet. Dat hoort er klaarblijkelijk bij", blijft Slot bij ESPN nuchter.

Vervolgens reageert de coach voor het eerst inhoudelijk op zijn mogelijke overstap naar Liverpool. "Het enige wat ik erover kan zeggen is dat de clubs in onderhandeling zijn. Dan zit je in de wachtkamer en ben je in afwachting van wat eruit gaat komen."

"Het is geen geheim, of misschien wel, maar het lijkt me duidelijk dat ik graag naar Liverpool wil", is Slot eerlijk. "Nu wacht ik af of de clubs tot een akkoord komen. Maar daar heb ik alle vertrouwen in, eerlijk gezegd. Je moet de clubs hun werk laten doen, daar moet je als hoofdpersoon respect voor hebben. Het zal de komende dagen ongetwijfeld duidelijk worden."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.