'Club Brugge blijft speuren in Argentinië en denkt aan Boca Juniors-pion Langoni'

'Club Brugge blijft speuren in Argentinië en denkt aan Boca Juniors-pion Langoni'

5 mei - 22:18
2

Club Brugge is al druk bezig met versterkingen voor komend seizoen en lijkt de weg naar Zuid-Amerika weer gevonden te hebben. Nadat eerder al Zian Romero en Ayrton Costa werden gelinkt aan Club Brugge blijkt nu ook Luca Langoni een target te zijn.

Dat valt te lezen bij het Argentijnse Boca Noticias. Volgens de lokale bron wil men bij Club Brugge shoppen in Argentinië en denken de Bruggelingen aan de komst van Langoni, een 22-jarige flankaanvaller die momenteel uitkomt voor de Argentijnse topclub Boca Juniors.

Langoni brak in 2022 door bij Boca Juniors, waar hij sindsdien een basispion was geworden. Na enkele goede prestaties heeft hij zich ook in de kijker gespeeld van Club Brugge, dat hem komende zomer in huis wil halen. Al zal Blauw-Zwart dan een som richting de buurt van zijn afkoopclausule (vijftien miljoen euro) moeten betalen.

Bij Club Brugge zal Langoni komend seizoen hoogstwaarschijnlijk het vertrek van onder meer Andreas Skov Olsen en Antonio Nusa moeten opvangen. Beide pionnen werden de voorbije maanden al meermaals gelinkt aan een vertrek.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.