Leverkusen blijft indruk maken en behoudt ongeslagen status na nieuwe zege

5 mei - 20:03

Ook Eintracht Frankfurt is er niet in geslaagd om Bayer Leverkusen de ongeslagen status af te nemen. De kampioen van Duitsland won de uitwedstrijd met 1-5. Jeremie Frimpong leverde met een doelpunt ook zijn bijdrage.

Leverkusen speelde midweeks nog de Europese uitwedstrijd tegen AS Roma, maar van enige vermoeidheid was niks te merken. Eintracht kreeg in de 12e minuut de eerste treffer om de oren. Granit Xhaka schoot van afstand prachtig raak.

Toen Hugo Ekitike na een halfuur de 1-1 voor zijn rekening nam, leek het even een wedstrijd te worden, maar niets bleek minder waar. Nog voor rust kwam Leverkusen via Patrik Schick alweer op voorsprong.

Na rust gaven de mannen van succestrainer Xabi Alonso nog meer gas. Exequiel Palacios zorgde met een eigen doelpunt voor de 1-3, waarna Frimpong en Victor Boniface de eindstand naar 1-5 tilden. Leverkusen speelt dit seizoen nog twee Bundesliga-wedstrijden, tegen VfL Bochum en FC Augsburg.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.