'Chelsea wil Osimhen, naast transferbedrag wordt Lukaku ook betrokken in de deal'

'Chelsea wil Osimhen, naast transferbedrag wordt Lukaku ook betrokken in de deal'

5 mei - 12:47
1

Chelsea is de haalbaarheid van Victor Osimhen aan het onderzoeken, zo meldt Gianluca Di Marzio. Volgens de transferjournalist Di Marzio wil Chelsea Rode Duivel Romelu Lukaku betrekken in de deal. De Engelsen zijn echter niet de enige club die azen op de Nigeriaanse spits, want ook Paris Saint-Germain wil hem inlijven. 

Volgens Di Marzio is de interesse van PSG concreet en gesprekken kunnen snel opgestart worden tussen alle partijen. De Fransen hebben in de strijd om de handtekening van Osimhen concurrentie van Chelsea, die inmiddels ook de eerste contacten hebben gelegd met Napoli. 

Chelsea is de mogelijkheden aan het onderzoeken om tot een deal te komen met Napoli. Er worden bedragen genoemd van tachtig tot negentig miljoen euro en daarnaast wordt er gedacht om zowel Lukaku als een jonge speler bij de onderhandelingen te betrekken. 'De wil van zowel Osimhen als Lukaku moet ook duidelijk begrepen worden', klinkt het.

Lukaku wordt door Giovanni Manna, de sportief directeur van Napoli, gezien als een belangrijk transfertarget voor aankomende zomer en zodoende kan dit een belangrijk onderdeel worden van deze onderhandelingen. Manna wilde Lukaku in het verleden al naar Juventus halen in plaats van Dušan Vlahović.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.