Ontevreden Leko houdt Standard-spelers in kleedkamer voor gesprek van meer dan een uur

Ontevreden Leko houdt Standard-spelers in kleedkamer voor gesprek van meer dan een uur

5 mei - 21:09
4

Het blijft crisis bij Standard. Ivan Leko was niet te spreken over de nederlaag van zijn ploeg tegen OH Leuven en liet dat ook duidelijk blijken met een bijna ongeziene situatie na de wedstrijd.

In principe komen er na de partij interviews van de spelers en trainer van een ploeg, maar zondag was er heel lang niemand te zien van Standard. Geen persstop, wel een ingreep van trainer Ivan Leko. Hij hield zijn spelers na de wedstrijd een uur lang in de eigen kleedkamer.

Zijn spelers mochten de kleedkamer niet verlaten, maar moesten wel een gesprek aangaan met hun trainer. "De coach nam als eerste het woord en gaf dan het woord aan de spelers. Iedereen mocht z’n mening geven en aangeven waar ie denkt dat de problemen zijn", vertelt Marlon Fossey bij Het Laatste Nieuws.

"Wat er gezegd is, houd ik liever in de kleedkamer. Maar het is goed dat iedereen de kans kreeg om te spreken. Dat was nodig. Er hangt veel negativiteit rond de club", geeft de verdediger aan.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.