Mannaert verklaart vertrek bij Club Brugge en onthult toekomstplannen

Mannaert verklaart vertrek bij Club Brugge en onthult toekomstplannen

3 mei - 18:41
22

Club Brugge nam eerder deze maand definitief afscheid van Vincent Mannaert, wiens aandelen volledig werden overgenomen door Bart Verhaeghe. Opvallend, aangezien Mannaert aanvankelijk nog aangaf in de Raad van Bestuur te blijven zetelen. Nu lijkt hij echter iets anders te gaan doen.

Mannaert lijkt namelijk al klaar voor een nieuwe uitdaging. Het was niet duidelijk of dat ook in de voetbalwereld ging zijn, maar dat lijkt nu toch wel het geval te gaan zijn. "Ik ben namelijk niet uitgekeken op het voetbal", zegt Mannaert bij Het Nieuwsblad.

"Ik wil nog een verdere carrière uitbouwen, al zal dat hoogstwaarschijnlijk niet bij een Belgische club zijn. Met het oog op die carrière is het niet aangewezen nog bestuurder/aandeelhouder van een club te zijn", verklaart hij zijn definitief vertrek bij Club Brugge.

Waar die toekomst ligt, is voorlopig nog niet geweten. In het verleden werd de voormalige CEO van Club Brugge wel nog gelinkt aan Ajax.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.