Courtois terug fit: ‘Veel zal er niet veranderen voor de Rode Duivels op het EK’

Courtois terug fit: ‘Veel zal er niet veranderen voor de Rode Duivels op het EK’

25 april - 18:33
2

De langverwachte terugkeer van Thibaut Courtois naar het voetbalveld lijkt steeds dichterbij te komen. Na maanden van blessureleed staat de doelman van Real Madrid op het punt om weer op het trainingsveld te verschijnen. Veel zal er volgens Het Nieuwsblad niet veranderen met het oog op het EK. 

Real Madrid-trainer Carlo Ancelotti heeft aangekondigd dat Courtois mogelijk al volgende week zaterdag tegen Cadiz in actie kan komen, een aangename verrassing voor de Koninklijke en de fans.

Courtois' blessuregeschiedenis dit seizoen is een hobbelige weg geweest, met een kruisbandblessure in augustus en een meniscusoperatie in maart. Zijn terugkeer wordt dan ook met veel enthousiasme begroet, vooral gezien het belang van de komende wedstrijden voor Real Madrid, die mogelijk het kampioenschap van Spanje kunnen veiligstellen.

Hoewel Courtois' mogelijke terugkeer goed nieuws is voor de Rode Duivels, lijkt het volgens Het Nieuwsblad, onwaarschijnlijk dat hij een rol zal spelen op het komende EK. Bondscoach Tedesco heeft al aangegeven dat hij niet actief zal proberen Courtois terug te halen na een eerdere controverse rond de aanvoerdersband. Courtois zelf lijkt volgens de krant ook niet haastig om terug te keren.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door VoetbalPrimeur België (@voetbalprimeurbelgie)