Europese droom van Mechelen is voorbij: “Zij maken die fouten niet, is het verschil”

Europese droom van Mechelen is voorbij: “Zij maken die fouten niet, is het verschil”

4 mei - 21:12

Rob Schoofs, de kapitein van KV Mechelen, zag Malinwa in eigen huis met 2-4 verliezen van KAA Gent. Door de nederlaag is de droom op een Europees ticket voorbij. De aanvoerder van Mechelen blikte terug op de match.

Schoofs is te spreken over de eerste helft van Mechelen tegen Gent. “Ja een hele goede eerste helft, echt zonde dat we op achterstand staan met de rust. Jezelf in de voet schieten drie keer balverlies op eigen helft. Drie keer zo’n goal net als op Gent, zij maken die fouten niet, dat is het verschil

Schoofs zag dat Mechelen minder uit de verf kwam in de tweede helft tegen Gent. “Zij stonden nog op voorsprong, zij konden ons opvangen. Het was moeilijk om goede kansen te hebben. We hebben een erg goede eerste helft gespeeld. We hebben verloren omdat we zelf fouten hebben gemaakt, daar kan ik mee leven”, gaf Schoofs aan.

Schoofs sloot af door aan te geven hoe Mechelen nu het restant van de Europe Play-Offs gaat beleven. “Nog drie wedstrijden proberen te winnen gewoon, dat gaan we proberen ook al is de eerste plaats niet meer mogelijk”, besloot Schoofs.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.