RSC Anderlecht op volle sterkte, ook Verschaeren keert terug in selectie

RSC Anderlecht op volle sterkte, ook Verschaeren keert terug in selectie

4 mei - 18:48
5

RSC Anderlecht kan zondag een uitstekende zaak doen in de strijd om de titel. Dan moet het wel voorbij stadsrivaal Union SG geraken. Brian Riemer kan alvast niet zeggen dat hij met een waslijst aan geblesseerden zit.

Tegen Cercle Brugge miste Riemer nog enkele belangrijke pionnen, maar voor de wedstrijd tegen Union is iedereen weer van de partij. Kasper Schmeichel en Anders Dreyer zitten in de selectie, terwijl ook Yari Verschaeren zijn comeback kan vieren.

De middenvelder is al enkele weken buiten strijd door een blessure, maar zit nu weer in de selectie. Een basisplek zal hij echter nog niet meteen krijgen, al zit er mogelijk dus wel een invalbeurt in voor Verschaeren.

Bij winst kan Anderlecht zondag de voorsprong op Union vergroten tot vier punten. Eerder op de dag kan Club Brugge de Brusselaars wel onder druk zetten. Het komt op de Bosuil in actie tegen Royal Antwerp FC.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.