LIVE: Union kroont zich tot de bekerwinnaar na winst tegen Antwerp (gesloten)

LIVE: Union kroont zich tot de bekerwinnaar na winst tegen Antwerp (gesloten)

9 mei - 10:27 Laatste update: 17:23
46

De finale van de Croky Cup staat op het programma. In de absolute eindstrijd van de Beker van België gaan Royal Antwerp FC en Union SG de strijd aan. De manschappen van Alexander Blessin tegenover de formatie van Mark van Bommel. Volg bij VoetbalPrimeur.be de aanloop naar de cruciale finale in het Koning Boudewijnstadion.

 

Antwerp is nog altijd de regerend bekerwinnaar en kampioen van de Jupiler Pro League. Het is voor The Great Old nog steeds mogelijk om het bekersucces te verlengen en op deze wijze een Europees ticket te scoren. Om dit te verwezenlijken moet er wel afgerekend worden met Union SG. Union wist over de laatste twee confrontaties met 7-1 te winnen. Antwerp zal uit een ander vaatje moeten tappen, het behalen van de Croky Cup zou het seizoen van Antwerp een stuk rooskleuriger maken. 

Opstelling Royal Antwerp FC: Lammens – De Laet – Alderweireld -Van den Bosch – Wijndal – Matazo – Keita – Ekkelenkamp – Balikwisha – Janssen – Kerk

Union heeft nog altijd zicht op twee prijzen dit seizoen. Naast de Croky Cup is Union nog volledig gemengd in de strijd om de Jupiler Pro League. Na de dramatische start van de Champions' Play-Offs, raakt Union weer in betere vorm. Tegen Antwerp doet zich de eerste mogelijkheid voor om de prijzenkast aan te vullen. Union kan met een goed gevoel terugkijken op de eerdere confrontaties met Antwerp in de Champions’ Play-Offs. Toch is een finale een match op zich, het belooft een interessante krachtmeting te worden.

Opstelling Union SG: Moris – Mac Allister – Burgess – Machida – Castro Montes – Vanhoutte – Rasmussen – Puertas – Lapoussin – Amoura – Nilsson