Odoi maakt verschil bij Club Brugge: "Veel mensen twijfelden aan mij"

20 mei om 07:00
Laatste update: 20 mei om 07:11

Heeft Denis Odoi zijn plaats in de geschiedenisboeken verzekerd? Hij maakte zondag het enige doelpunt voor Club Brugge tegen Anderlecht. Mogelijk kan die goal Club de titel opleveren. 

Odoi was niet meteen de verwachte matchwinnaar, maar kon scoren op corner. "Iedereen denkt dat ik daar niets kan doen met mijn 1.75m, maar bij zo'n fases gaat het om zo veel meer", legt Odoi uit bij Het Laatste Nieuws"Timing, agressiviteit, weten waar die bal valt. En dan te zeggen dat het de jongste weken telkens mis ging. Thuis tegen Genk en tegen Fiorentina had ik ook kunnen scoren op corner..."

Odoi heeft zo een belangrijke rol gespeeld. "Dit is een bizar gevoel voor mij. Nog niet veel meegemaakt in m’n carrière. Veel mensen twijfelden aan mij, maar dit is echt wel een mooi gevoel. Dat geef ik toe. En nu? Het is zeker nog niet binnen, maar ik hoop wel dat we het volgende week kunnen afmaken."

Zondag staat een thuiswedstrijd tegen Cercle Brugge op het programma. Club heeft voldoende aan een punt om kampioen te worden.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.