Anderlecht geeft de hoop niet op: "Er zijn gekkere dingen gebeurd in de JPL"

19 mei om 23:40

Na de 0-1 nederlaag in eigen huis tegen Club Brugge is RSC Anderlecht al lang niet meer de favoriet om de titel te pakken. Het moet hopen dat zowel Union SG als Blauw-Zwart het laten liggen en daar blijft Killian Sardella toch in geloven.

Anderlecht staat momenteel op de derde plek en maakt amper nog kans op de titel. Toch wil Sardella de hoop absoluut nog opgeven. "Er zijn al gekkere dingen gebeurd in onze competitie, natuurlijk geloof ik er nog in", aldus de rechtsachter bij Het Nieuwsblad.

Een grote kans op die titel heeft Anderlecht echter niet, beseft de verdediger ook. "Hoeveel procent ik ons nog geef? Mmmh, da’s moeilijker. We moeten ons gewoon focussen op de match van zondag en dan zien we wel", klinkt het.

Sardella wil ook vooral het positieve onthouden nadat het vorig jaar een moeilijk seizoen beleefde. "We mogen ook niet vergeten van waar we komen", gaat hij verder. "Bovendien is Brugge een goede ploeg, die in heel deze Play-offs nog altijd niet verloor. Toch ben ik fier op de ploeg. Er volgt nog altijd een match en er is nog niets gedaan", besluit hij.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.