Mignolet wil titel zeker nog niet vieren: "We hebben nog niets"

19 mei om 23:00

Na de overwinning tegen RSC Anderlecht kan Club Brugge de titel ruiken en heeft het komende zondag genoeg aan een punt tegen Cercle Brugge om te vieren. Nu vieren wil Simon Mignolet echter nog niet doen. Hij beseft ook dat het nog fout kan aflopen.

"Door deze belangrijke zege doen we uiteraard een hele goeie zaak met het oog op de titel maar op dit moment hebben we evenwel nog helemaal niks", blijft Mignolet nog nuchter na de zege. "Er wacht ons komend weekend nog een laatste moeilijke opdracht tegen Cercle", geeft hij aan op de clubsite.

Tegen Anderlecht moest Mignolet slechts één keer echt in actie komen op een schot van Kasper Dolberg. Voor de ervaren doelman was het dan ook een meer dan verdiende zege. "Ik denk dat er op onze zege niks af te dingen valt", klinkt het. "Tactisch zat het bij ons goed in elkaar."

De 0-2 kon Club Brugge ondanks enkele kansen niet maken, maar de 0 houden deed het wel. "Deze zege is er gekomen dankzij onze onverzettelijkheid en een ongelofelijke ‘fighting spirit'", aldus een tevreden Mignolet.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.