Coucke gaat voor nummer 35 en blikt terug op transferperiode van RSC Anderlecht

7 september om 18:15
Laatste update: 7 september om 18:21

RSC Anderlecht kende een moeilijke transferperiode, waarin het lang zocht naar versterkingen en uiteindelijk ook Leander Dendoncker in huis wist te halen. Toch waren niet alle fans helemaal tevreden met de transferperiode. Marc Coucke blikt alvast terug.

Op zijn Instagram maakte Coucke even tijd voor een Q&A, waar hij vragen kreeg over zijn fitnessavonturen, maar uiteraard ook over Anderlecht. Zo werd hem onder andere gevraagd of hij ook tevreden is met de transferperiode van paars-wit. 'Dat zal de tijd uitwijzen', schreef hij.

'Ik ben heel blij met de komst van Thomas Foket en Leander Dendoncker, net als het aanblijven van Ludwig Augustinsson en Jan Vertonghen etc. Ik had graag creativiteit bijgehaald, maar ik begrijp dat ze de lat zeer hoog legden', geeft de eigenaar van Anderlecht aan.

Vertrouwen en ambitie
Al betekent dat volgens hem ook niet meteen dat de transferperiode van Anderlecht slecht is. 'Dit is ook een uiting van vertrouwen in de aanwezige spelers en het zou een mooi seizoen kunnen worden. En anders geven we er in januari nog een lap op', klinkt het nog.

En met deze ploeg is Coucke ook ambitieus, hij wil toch ver geraken met Anderlecht. 'Als dromen mag... Titel nummer 35 en de poules in de Europa League overleven. Ik zou ook zeer graag eens een beker winnen. Twee van deze drie is ook nog oké', besloot hij met een knipoog

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.