Flips deelt na Anderlecht-vertrek nog kleine sneer uit: 'Zij zagen het potentieel wel'

7 september om 19:16

Geen Alexis Flips meer bij RSC Anderlecht, die op huurbasis is vertrokken richting Sporting Charleroi. De Fransman verlaat daardoor na amper een jaar al paars-wit en heeft op social media nu ook afscheid genomen.

De fans leken het wel in Flips te zien, maar daar dacht het bestuur en de trainingstaf anders over. Voor de middenvelder eindigt het avontuur bij Anderlecht al na één seizoen. 'Bedankt aan de supporters van Anderlecht om tot het einde in mij te geloven', geeft Flips zelf aan op social media.

'Helaas zal ik bij jullie mijn volle potentieel tonen', deelt hij nog een kleine sneer uit aan onder meer Brian Riemer en Jesper Fredberg. 'Ook bedankt aan mijn teamgenoten, die me van harte welkom hebben geheten. Ik heb nieuwe vriendschappen gesmeed en zij zagen op training tenminste wel het potentieel in mij. Ik wens jullie een heel goed seizoen en tot snel', aldus Flips nog.

 
 
 
 
 
Dit bericht op Instagram bekijken
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Een bericht gedeeld door Flips Alexis (@flips_alexis)

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.