Vanhaezebrouck in de wolken met KAA Gent-fans: “Altijd tot iets meer in staat”

Vanhaezebrouck in de wolken met KAA Gent-fans: “Altijd tot iets meer in staat”

19 april - 23:26
2

KAA Gent het zaterdag thuis op tegen KV Mechelen. Coach Hein Vanhaezebrouck sprak met Het Nieuwsblad en liet zich onder meer uit over de supporters van de Buffalo’s.

De fans zijn massaal aanwezig in Play-Off 2. “We kunnen niet klagen van de opkomst van onze fans. Tom (communicatiemanager Vandenbulcke, red.) zegt dat er morgen ook redelijk wat volk aanwezig zal zijn, dat is mooi. Ze krijgen nog vier matchen, waarvan Mechelen en STVV onze grote concurrenten zijn.”

KAA Gent telt één punt meer dan Malinwa, dat de grootste concurrent lijkt te zijn voor de Buffalo’s. “De thuismatch tegen STVV is de laatste en die kan nog beslissend zijn, daarom is deze tegen Mechelen – onze dichtste tegenstander en de ploeg die in 2024 de meeste punten pakte, zo belangrijk.”

Vanhaezebrouck hoopt dat zijn manschappen de fans zullen belonen. “Hopelijk geven mijn spelers onze fans iets terug. Jammer dat we in Leuven niet efficiënt genoeg waren. Hier kunnen er 19.000 binnen, hopelijk is de grotere Buffalo-familie aanwezig en met hun steun zijn we toch altijd tot iets meer in staat!”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.