'Barça krijgt Europees kampioen aangeboden, maar twijfelt over zijn niveau'

'Barça krijgt Europees kampioen aangeboden, maar twijfelt over zijn niveau'

2 mei - 15:54

Marco Verratti is door zijn management aangeboden bij FC Barcelona. Of een overstap definitief gaat worden is echter uiterst onzeker. Barça zou twijfels hebben over het huidige niveau van de controleur van Al Arabi.

Verratti, die in de zomer van 2017 al op het punt stond te tekenen voor Barcelona, zou de mogelijkheid hebben om terug te keren naar Europa. De 31-jarige Italiaan is aangeboden bij Barça, meldt het Spaanse Mundo Deportivo. Hoewel Verratti nog altijd een speler is die vanwege zijn ervaring geliefd wordt bij de Catalanen, is hij op dit moment geen prioriteit. De club twijfelt daarnaast aan zijn competitieve niveau, na zijn vertrek naar Al Arabi, de huidige nummer vijf van de Qatarese competitie.

Mocht Barça uiteindelijk toch voor Verratti kiezen, moet hij veel geld inleveren, schrijft het medium. De Italiaan zelf zou in ieder geval openstaan voor een vertrek naar het Spotify Camp Nou. Het zou altijd al zijn droom zijn geweest om voor Barcelona te spelen. Hij zou dan ook teleurgesteld zijn geweest dat de deal zeven jaar geleden niet doorging.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.