Vetlesen relativeert hoge verwachtingen: 'Niet vergeten dat het een uitwedstrijd is'

Vetlesen relativeert hoge verwachtingen: 'Niet vergeten dat het een uitwedstrijd is'

2 mei - 16:26
2

Donderdagavond gaat Club Brugge op zoek naar een goed resultaat tegen AC Fiorentina. De volledige delegatie van Blauw-Zwart kijkt uit naar de heenwedstrijd in de halve finales van de UEFA Conference League. Hugo Vetlesen blijft echter rustig voor de camera van de club, en wil de verwachtingen ietwat relativeren.

Vetlesen is niet aan z'n proefstuk toe op het Europese toneel. Met FK Bodø/Glimt keek hij al in 2022 al eerder een Italiaanse topclub recht in de ogen. "Ik ben al in Rome geweest, maar het is de eerste keer dat ik in Firenze kom", aldus Vetlesen. "Het is een grote club met veel geschiedenis, dus ik kijk uit naar de match."

Nu Club Brugge in de halve finale zit, zijn de verwachtingen uiteraard hoog geworden. Vetlesen wil echter rustig blijven te midden van al het enthousiasme. "Winnen met een goal of twee verschil is altijd leuk, maar we mogen niet vergeten dat het een uitwedstrijd is", zegt de middenvelder. "Een gelijkspel zou zeker geen slecht resultaat zijn. We moeten gewoon een goed resultaat halen voor we terugkeren naar Jan Breydel."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.