Mechele over vorm Club Brugge: ‘Geen idee waaraan we deze te danken hebben’

Mechele over vorm Club Brugge: ‘Geen idee waaraan we deze te danken hebben’

2 mei - 18:19 Laatste update: 18:59

Club Brugge heeft vanavond een stevige kluif aan Fiorentina in de halve finale van de Conference League. De mannen van Nicky Hayen verkeren in uitstekende vorm en hopen dan ook dat ze deze vorm meegenomen hebben naar Italië. 

In de Match Preview van het mediateam van Club Brugge horen we een interview met Brandon Mechele op woensdag. De centrale verdediger beaamt dat Club Brugge in een goede ‘flow’ zit. 

Waaraan Club Brugge deze vorm te danken heeft, weet Mechele niet. “Geen idee”, lacht de verdediger van Blauw-Zwart. “Met de trainerswissel is er niet super veel veranderd. Een paar kleine details, zoals de pressing. Deze loopt nu wel goed.”

“We komen hier wel met ambitie en we proberen een goede uitgangspositie mee te nemen”, klinkt het bij Mechele. “Als je zo dicht bij een finale staat, wil je die uiteraard spelen. Maar … dan moeten we wel voorbij een groot obstakel geraken”, geeft Mechele verder aan. 

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.