Mechele: 'Heb De Ketelaere nog niet gehoord, ik stuur hem nog een berichtje'

Mechele: 'Heb De Ketelaere nog niet gehoord, ik stuur hem nog een berichtje'

2 mei - 19:49

Donderdagavond neemt Club Brugge het op tegen AC Fiorentina in de halve finales van de UEFA Conference League. Blauw-Zwart wil alles uit de kast halen om door te stoten naar de finale. Daarom gaat Brandon Mechele even ten rade bij z'n ex-ploegmakker Charles De Ketelaere, die sinds zijn overstap naar de Serie A al enkele duels tegen La Viola afwerkte. 

In de Match Preview van Club Brugge krijgt Brandon Mechele de vraag of hij even ten rade gegaan is bij Charles De Ketelaere. "Ik heb hem nog niet gehoord, maar ik ging hem wel nog een berichtje sturen om eens te horen wat hij kan zeggen over hen", klinkt het bij de centrale verdediger. "Wie weet kan dat helpen."

"Daarnet hebben we nog een meeting gehad over hen", gaat Mechele verder. "We hebben al wel een bepaald idee van hoe ze spelen. Vandaag (woensdag, red.) kunnen we niet tactisch trainen, maar ik denk wel dat we voorbereid zullen zijn."

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.