Club Brugge mag dromen van finale, maar: Voetjes op de grond houden

Club Brugge mag dromen van finale, maar: "Voetjes op de grond houden"

19 april - 09:44
8

Feest in Griekenland voor Club Brugge, dat na een knappe prestatie tegen PAOK wist door te stoten voor de halve finales van de Conference League. Daarin is Fiorentina de tegenstander. Ook de finale blijft een droom voor de Bruggelingen.

Na de partij tegen PAOK had doelman Nordin Jackers ook enkel maar lof voor de manier waarop zijn ploegmaats hebben gepresteerd. "We hebben vandaag laten zien hoeveel kwaliteiten deze ploeg heeft", klonk het bij VTM Nieuws. "De manier waarop we hebben gewonnen, zegt ook genoeg. Het vertrouwen groeit ook elke week en de prestaties worden beter en beter", gaf hij aan.

Die groeiende prestaties kunnen ook voor een mooi resultaat gaan zorgen tegen Fiorentina, weet ook Jackers. "Zij zullen in die halve finales sowieso wel favoriet zijn, maar ik denk niet dat we daar schrik voor moeten hebben. Met het spel dat we brengen, denk ik dat we competitief kunnen zijn", aldus de doelman.

Al beseft de huurling dat het zeker nog geen gewonnen spel is voor Club Brugge, dat door de overvolle kalender nog flink aan de bak moet. "Dromen mag altijd, maar we moeten ook realistisch zijn. Ons nu nog volledig focussen op de competitie en dan kijken we wel naar de halve finale en zien we wat dat brengt. We moeten met de voetjes op de grond blijven", besloot Jackers.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.