Teuma emotioneel na vertrek van Still bij Reims: “Het doet me echt pijn”

Teuma emotioneel na vertrek van Still bij Reims: “Het doet me echt pijn”

2 mei - 19:14

Het vertrek van Will Still als coach van Reims heeft voor een golf van emoties gezorgd bij de spelers, waaronder Teddy Teuma. In een reactie op het nieuws vertelde Teuma aan RTBF: "Het is triest nieuws.”

“Het is nooit goed nieuws om te horen dat een coach vertrekt, zeker niet onder deze omstandigheden”, klinkt het bij de voormalige kapitein van Union Saint-Gilloise. “Als speler voel je je verantwoordelijk, zeker gezien de relatie die je met hem had. Hij was een geweldige coach en een ongelooflijk mens. Het doet echt pijn." 

Teuma benadrukte de invloed die Still op hem heeft gehad. "Ik heb veel van hem geleerd, zowel technisch als fysiek. Ik ontdekte Ligue 1, het was een jeugddroom voor me”, klinkt het verder in zijn reactie. “Hij nam me mee naar een plek waar misschien niemand anders dat zou doen. Ik bedank hem dat hij me geholpen heeft deze kans te grijpen."

Hoewel het vertrek van Still een emotionele impact heeft op Teuma en de spelers, gelooft hij dat Still zal groeien van deze ervaring. "Hij zal leren en hij zal nog sterker en veel meer ervaren zijn voor toekomstige ervaringen," besluit Teuma op.