Derksen en Van der Gijp lachen om Van Bommel bij Feyenoord: ''Nemen ze niet''

Derksen en Van der Gijp lachen om Van Bommel bij Feyenoord: ''Nemen ze niet''

2 mei - 11:45 Laatste update: 11:48

Johan Derksen en René van der Gijp denken niet dat Feyenoord moet beginnen aan de komst van Mark van Bommel. De twee analisten zien, in tegenstelling tot Chris Woerts, geen geschikte kandidaat voor Feyenoord in de oud-PSV’er.

"Nee joh, die nemen ze toch niet! Met Bert van Marwijk samen", vraagt Van der Gijp zich lachend af aan tafel bij Vandaag Inside. "Ik denk niet dat Feyenoord aan Van Bommel gaat beginnen", vult Derksen zijn collega tafelgenoot bij. "Jij behartigt toch niet de belangen van Van Bommel Chris", vertelt Derksen over Woerts. De sportmarketeer zit aan de bar bij het programma en vertelt dat hij contact met Dennis te Kloese heeft gehad.

Woerts ziet de komst van Van Bommel juist wel zitten bij Feyenoord. Hij denkt dat de coach van Royal Antwerp goed past bij de fans uit Rotterdam. "Ik vind Van Bommel wel een spannende gedachte. Ik denk dat hij bij de supporters wel goed gaat liggen: toen hij bij PSV speelde was hij een irritant gastje, dat er altijd bovenop zat. De Feyenoord-supporters vinden het karakter van Van Bommel wel leuk, denk ik."

Van Bommel is momenteel al 103 matchen trainer van Royal Antwerp FC. Daarin pakte de coach gemiddeld 1,86 punten met The Great Old.

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.