Club Brugge krijgt goed nieuws over NXT-stadion: "Voortreffelijke samenwerking"

2 november 2023 om 22:34

Club Brugge is al even bezig met de bouw van een nieuw stadion, maar heeft met 'The Nest' in Roeselare ook wat kopzorgen voor Club NXT. Er was even sprake van een verplichte verhuis, maar dat wordt nu tegengesproken.

Club Brugge investeerde de voorbije jaren stevig in het stadion van het ter ziele vergane SK Roeselare en doopte Schierveld om in The Nest. Het bereikte ook een dertigjarig akkoord met de stad Roeselare, al waren er de voorbije dagen plots wat twijfels of Club Brugge daar wel zolang zou mogen blijven.

In Roeselare zijn er namelijk grote plannen en wil hoofdsponsor Geert Cool de derdenationaler weer een profclub willen maken. Moest dat gebeuren, zou Club NXT mogelijk moeten verhuizen. Maar dat spreekt Roeselare-voorzitter Alexander Verduyn nu tegen.

"Ik heb de mensen van Club Brugge al aan de lijn gehad", klinkt het in Krant van West-Vlaanderen. "Ik heb hen duidelijk gemaakt dat de samenwerking nu voortreffelijk verloopt en we dat graag zo willen houden. Zelfs mochten we op termijn nog doorgroeien is het perfect mogelijk om het stadion te delen", aldus Verduyn.