Opvallend gerucht: "Club Brugge aanvaardde een voorstel op Skov Olsen"

2 november 2023 om 22:46

Andreas Skov Olsen is bezig aan een bijzonder sterk seizoen en lijkt maar niet af te stoppen bij Club Brugge. De Deen speelt zich enorm in de kijker en mag hopen op een transfer. Dat kon zelfs afgelopen zomer al gebeurd zijn.

Zo was er de voorbije zomer al flink wat interesse in Skov Olsen. Tot een transfer kwam het echter niet. Dat kwam niet door Club Brugge, maar wel door Skov Olsen zelf. “Ik weet dat hij transfers naar Duitsland en Engeland heeft geweigerd en dat hij wilde terugkeren naar Kopenhagen om er met zijn vrienden te zijn", geeft makelaar Zouhair Essikal aan bij Football Time.

Sterker nog, volgens de makelaar stond Club Brugge helemaal niet weigerachtig tegenover een vertrek van de Deen. "De club aanvaardde een voorstel uit Duitsland, maar hij wenste niet te gaan", aldus Essikal.

Tot een transfer kwam het echter niet en Skov Olsen bleef bij Club Brugge, waar hij met dertien doelpunten en vijf assists één van de smaakmakers is. De kans dat hij komende zomer wel vertrekt, lijkt dan weer een pak groter te zijn.