"Hij heeft het al een tijdje verkorven bij de supporters van Antwerp"

16 september om 13:44
Laatste update: 16 september om 13:31

Antwerp heeft Union geklopt met 2-0. In de eerste minuut scoorde Kerk al, maar die goal werd afgekeurd. Volgens Patrick Goots was dat onterecht.

Kerk is de laatste weken dé pechvogel van Antwerp. "Wederom – na twee afgekeurde treffers in Gent wegens buitenspel – werd hem een doelpunt ontnomen. Onterecht deze keer. Die duw in de rug van Sadiki… Zulke contacten kom je toch tientallen keren tegen in een wedstrijd? Hier wordt toch niet altijd voor gefloten?", aldus Goots in Gazet Van Antwerpen.

Lawrence Visser is al niet de populairste ref op de Bosuil. "Hij heeft het al langer verkorven bij Antwerp-fans. Dat zal mijns inziens niet meer veranderen. Er leeft een gevoel van: met Visser is het altijd iets. Hij roept het telkens over zichzelf af. Neem nu die gele kaart voor Janssen. Ja, hij vierde uitbundig, maar dat deed hij omdat hij zich revancheerde op Moris, die na de gemiste penalty in de eerste helft géén geel kreeg voor een gelijkaardig vergrijp."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.