Marc Degryse denkt dat de positie van Riemer op losse schroeven staat

'Vrees game over voor Riemer als Anderlecht deze week verliest'

16 september om 07:15

De druk op Anderlecht-trainer Brian Riemer neemt snel toe. Marc Degryse zag RSC Anderlecht met 2-2 gelijkspelen tegen KVC Westerlo en deelt zijn mening over de houdbaarheid van Riemer.

De kritiek op Riemer groeit. 'Steeds luider wordt op de figuur van Brian Riemer geschoten', schreef Degryse in Het Laatste Nieuws.

Het zit de Deense trainer ook niet mee. 'Kijk, aan de ene kant is hij niet gediend door de omstandigheden: Vertonghen en Hazard zijn lange tijd out, en daar kwam nu Dolberg bij', pende Degryse.

Toch doet Riemer volgens de analist opmerkelijke uitspraken. 'Zaterdag hoorde ik hem vertellen dat het voetbal al beter was. Bovendien vindt hij 12 op 18 geen slecht rapport' schreef Degryse.

Degryse denkt dan ook dat Anderlecht nu echt moet presteren, wil Riemer zijn positie behouden. 'Het voetbal is niét beter — het blijft armtierig aan de bal — en 12 op 18 is met dít programma ook niet geweldig. Ik vrees als Anderlecht deze week verliest van Genk of Charleroi, dat het dan game over is voor Riemer', aldus Degryse.

Anderlecht speelt aanstaande dinsdag om 20:00 uur een Jupiler Pro League-duel tegen KRC Genk.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.