Jonas De Roeck tevreden na Royal Antwerp FC tegen Union Saint-Gilloise

De Roeck na overwinning Antwerp op Union: "Wil om te winnen was bij ons groter"

15 september om 20:50

Jonas De Roeck is tevreden over het vertoonde spel van Royal Antwerp FC in de wedstrijd tegen Union Saint-Gilloise. Uiteindelijk wist The Great Old de wedstrijd met 2-0 te winnen door doelpunten van Vincent Janssen en Tjaronn Chery.

Antwerp zag vroeg in de wedstrijd een doelpunt van Gyrano Kerk afgekeurd worden na ingrijpen van de VAR. Het team van De Roeck verzwakte niet na de teleurstelling. "Zeker onze reactie na dat VAR-moment en die afgekeurde goal stemt me tevreden", noteerde Het Laatste Nieuws uit de mond van De Roeck.

"We zijn niet beginnen twijfelen maar blijven voetballen aan zelfde intensiteit en druk naar voren. De wil bij ons om te winnen was groter dan bij Union, dat toch een sterke tegenstander blijft", aldus De Roeck over het vertoonde spel.

"Een verdiende zege en mentale boost naar de komende weken toe", concludeert de trainer. Voor Antwerp is KVC Westerlo de volgende tegenstander in de Jupiler Pro League. Het team van De Roeck reist aankomende zaterdag af naar Het Kuipje.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.