Kevin De Bruyne gebruikt Belgische wax voor zijn kapsel

Het geheim van het strakke kapsel van De Bruyne? Wax uit België

9 september om 18:47

De coiffure van Kevin De Bruyne blijft in bepaalde kringen onderdeel van gesprek. De kapitein van Rode Duivels onthulde n een podcast van zijn club Manchester City hoe hij ervoor zorgt dat ten minste zijn kapsel altijd in topvorm is.

De afgelopen maanden is er heel wat geschreven over het kapsel van Kevin De Bruyne. Zijn iconische kuif is al een tijdje verleden tijd en inmiddels heeft De Bruyne besloten zijn haar voor zowel trainingen als wedstrijden strakker naar achteren te kammen.

KDB werd tijdens de Man City-podcast naar het geheim achter zijn nieuwe strakke look gevraag. Vooral welke haarproducten hij eigenlijk gebruikt wilden de vragenstellers maar wat graag weten.

"Ik gebruik eerst wat wax die ik uit België meebracht om het achteruit te leggen en dan spuit ik er nog wat haarlak over", zo legt De Bruyne geduldig uit. "Dat is het eigenlijk, niet veel hé. Ik heb er maar een half minuutje voor nodig."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.