Birger Verstraete voer seizoenstart OH Leuven

Verstraete over start OHL: "Mooi, maar 14 op 18 had zeker niet gestolen geweest"

8 september om 11:16

Birger Verstraete keerde deze zomer na een avontuur in Griekenland terug in de Jupiler Pro League. Met OH Leuven beleeft de 30-jarige verdedigende middenvelder een uitstekende seizoenstart.

Verstraete voelt zich op zijn plaats bij zijn nieuwe ploeg en kon zich al snel tonen als vaste waarde. "De aanpassingsperiode is vrij vlot verlopen", klinkt het op de clubwebsite. "Ik kan zeker niet klagen. We hebben een geweldige infrastructuur en er wordt heel professioneel gewerkt. We zijn op de goede weg."

Dat OHL samen met RSC Anderlecht nog de enige ongeslagen ploeg is, is voor Verstraete en zijn ploegmaats een geweldige opsteker. "Ik moet zeggen dat het feit dat we ongeslagen zijn wel leeft bij mij. Het is iets waar je kracht en motivatie kunt uithalen. Die reeks willen we zo lang als mogelijk vasthouden", klinkt het vol zelfvertrouwen.

Toch had het allemaal nog fraaier kunnen zijn vindt Verstraete. "Het is mooi, maar het had zeker meer kunnen zijn. 14 op 18 had zeker niet gestolen geweest. In alle wedstrijden maakten we al aanspraak op de overwinning en dan pakten we misschien met 10 op 18 zelfs nog te weinig punten."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.