Vrancken wil niet over titelambities praten: “KRC Genk moet nederig blijven”

Vrancken wil niet over titelambities praten: “KRC Genk moet nederig blijven”

19 april - 22:11
6

KRC Genk neemt het morgen op tegen RSC Anderlecht. De Limburgers zijn met een zeven op negen sterk aan de Champions Play-Offs begonnen. Wouter Vrancken en co staan op zeven punten van paars-wit.

Dat verschil kan zaterdag aldus naar vier punten worden gebracht. “Ik denk niet dat het opportuun is om nu over de titel te spreken”, citeert Het Nieuwsblad Vrancken. “Ik denk dat we heel nederig moeten blijven en weten welke weg we afgelegd hebben tot nu toe. We moeten hard blijven werken, de lijn van de voorbije wedstrijden doortrekken en op die manier ons publiek terug iets gunnen.”

Vrancken kijkt ook naar tegenstander Anderlecht, de ploeg in vorm. “We spelen voor een vol stadion, dus ik verwacht dat wij de intensiteit tonen die we de voorbije drie wedstrijden ook getoond hebben. Dat vaak gezegd wordt dat Anderlecht overpresteert? Ze zijn gewoon heel efficiënt, een belangrijke troef in het voetbal.”

NIEUW: Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.