Mechele met Club Brugge tegen AC Milan in de Champions League

Mechele met Club Brugge tegen AC Milan: “Mijn droomaffiche, legendarisch stadion”

Vandaag om 08:29

Brandon Mechele staat met Club Brugge in San Siro tegenover AC Milan. De verdediger van Blauw-Zwart blikt vooruit op de confrontatie met de Italianen in de derde speelronde van de competitiefase van de Champions League.

Mechele blikt vooruit op de match van Club Brugge tegen AC Milan. “Dit was ook wel mijn droomaffiche. Ik wilde graag eens naar San Siro, toch een legendarisch stadion”, deelt Mechele aan Het Nieuwsblad.

Mechele legt uit hoe Club Brugge voor de dag wil komen tegen AC Milan. “Wij gaan het proberen zoals altijd. Uitgaan van eigen sterkte. Met opbouw van achteruit en dan zoals tegen Dortmund kansen creëren”, aldus Mechele.

Mechele is te spreken over de kwaliteit van de selectie van Club Brugge. “Dit is alleszins een van de beste selecties sinds ik hier ben. Aan de individuele kwaliteit zal het niet liggen”, geeft de centrale verdediger aan.

Mechele merkt op dat Club Brugge minder druk ervaart in Europa. “Het wordt sowieso een moeilijke wedstrijd, maar aan de andere kant… (denkt na) Europees lijkt het alsof er minder druk op onze schouders ligt.”

“We voetballen iets makkelijker. Kijk naar die match tegen Dortmund. Het resultaat was niet wat het moest zijn, maar het kon ook anders zijn als we een beetje efficiënter waren”, besluit Mechele.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.