Hoofdtrainer Nicky Hayen over Ferran Jutgla bij Club Brugge

T1 Hayen over Jutgla bij Club Brugge: “Hebben we met Thiago ook meegemaakt”

Vandaag om 08:02

Nicky Hayen zal door de afwezigheid van Gustaf Nilsson een keuze moeten maken in de spits tegen AC Milan. Hayen kan kiezen tussen Romeo Vermant of Ferran Jutgla in de punt. Hayen geeft aan dat Club Brugge Jutgla vertrouwen blijft geven, ondanks dat hij moeite heeft om het net te vinden.

Hayen vertelt als volgt over de Spaanse aanvaller Jutgla bij Club Brugge. “We blijven hem iedere dag vertrouwen geven. Het is niet omdat de ballen er niet ingaan, dat je alles moet veranderen”, citeert Sporza Hayen.

Hayen vergelijkt de situatie van Jutgla met die van Thiago eerder bij Club Brugge. “We hebben het met Thiago ook meegemaakt ... Jutgla heeft vorig jaar laten merken hoe belangrijk hij kan zijn, dat moet hij opnieuw laten merken”, besluit Hayen.

Beluister de nieuwste aflevering van Tijd voor Voetbal met het verlies van RSC Anderlecht tegen Beerschot, de jonkies bij Club Brugge en de derby's in de JPL!

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.