Johan Boskamp:

Boskamp: "De Kev heeft de boel lekker op scherp gezet bij Rode Duivels"

11 september om 07:15
Laatste update: 11 september om 07:29

Kevin De Bruyne is het onderwerp van gesprek na zijn uitspraken na afloop van het verloren duel tegen Frankrijk (2-0). Johan Boskamp denkt echter niet dat de Rode Duivel het bijltje erbij neerlegt.

De voormalig trainer van onder andere RSC Anderlecht, KRC Genk en Standard ziet De Bruyne niet zomaar de handdoek in de ring gooien."Zijn karakter is te sterk om zich neer te leggen bij het huidige niveau van de Rode Duivels", vertelde Boskamp aan Het Belang van Limburg.

Boskamp ziet ook liever dat de middenvelder doorgaat. "Nee, ik wil dat hij doorgaat. In dat geval heeft hij de boel nu wel lekker op scherp gezet. Ik ben benieuwd of er ploegmaats gaan reageren op zijn woorden", zei Boskamp.

De ogen zullen nu op het spel van De Bruyne gericht zijn. "Er staat nu nog meer druk op de volgende interlands. Na dit interview kan hij zich ook geen slechte wedstrijd meer permitteren", aldus Boskamp.

De Bruyne speelde tot nu toe in totaal 108 wedstrijden voor de Rode Duivels en wist daarin 30 keer te scoren.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.