Opvallend: 'Gesprek met Vandenhaute beviel vader van Karetsas niet'

17 september om 12:29
Laatste update: 17 september om 12:33

Kos Karetsas heeft een vliegende start genomen bij KRC Genk. Nochtans speelde de middenvelder twee jaar geleden nog bij Anderlecht. Zijn entourage was niet bepaald overtuigd van de toekomstplannen bij paars-wit.

Het Nieuwsblad heeft een reconstructie gemaakt van dat vertrek. Kennelijk begon de onzekerheid in zijn entourage bij het aangekondigde afscheid van Jean Kindermans. Karetsas kreeg toen aanbiedingen van alle Belgische topclubs, maar vooral KRC Genk valt in de smaak. Verder gaat de familie ook op bezoek bij Ajax.

Dat was het moment om in actie te schieten voor voorzitter Wouter Vandenhaute. Hij ging in gesprek met Vaios Karetsas, de vader van Kos. Kennelijk beviel dat gesprek niet zo goed, zo blijkt uit een opvallende passage uit het artikel.

'Hij (Vandenhaute, red.) nodigt vader Vaios uit. Die komt enigszins verbaasd buiten', staat te lezen in die krant. 'Ik heb veel gehoord over de carrière van Wouter Vandenhaute, maar minder over de plannen van Anderlecht…, zou hij later tegen intimi zeggen. De voorzitter sprak kennelijk vooral over hoe hij zijn carrière had uitgebouwd, onder meer als grote baas bij Woestijnvis.'

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.