KRC Genk-goudhaantje Karetsas maakt grote indruk: "Dat zag je ook bij De Bruyne"

16 september om 21:41

Kos Karetsas is bezig aan zijn grote doorbraak bij KRC Genk en krijgt ook steeds meer minuten onder Thorsten Fink. Hij weet ook wekelijks te overtuigen, wat hem ook flink wat lof oplevert.

Onder andere Franky Van der Elst lijkt wel een fan te zijn van de amper zestienjarige middenvelder van Genk. "Hij is echt een fris element op onze Belgische velden en toon elke week zijn talent en klasse", geeft hij aan.

En ook voor Filip Joos is het duidelijk dat Karetsas flink wat talent bezit en mag dromn van een bijzonder mooie carrière. "Er is elke wedstrijd wel een moment waaruit je ziet dat hij grote klasse heeft. Dat zag je bijvoorbeeld bij Kevin De Bruyne in het verleden ook", klinkt het nog.

Voor welke nationale ploeg hij zal uitkomen is echter nog niet duidelijk. Karetsas mag dan wel in België geboren zijn, ook Griekenland is een optie. "Maar we moeten hem toch bij de Rode Duivels proberen krijgen in plaats van Griekenland", besluit Joos nog.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.