Vandenbempt hoopt dat De Bruyne Rode Duivel blijft

Vandenbempt hoopt dat KDB Rode Duivel blijft: “Het zou een catastrofe zijn”

10 september om 23:29
Laatste update: 10 september om 23:39

Peter Vandenbempt heeft gereageerd op het interview van Kevin De Bruyne na de verloren Nations Leaguewedstrijd tegen Frankrijk. De Bruyne uitte zich zeer gefrustreerd en kritisch. Het leek erop dat De Bruyne ook aangaf dat hij klaar was als Rode Duivel. Vandenbempt hoopt vooral dat De Bruyne niet gaat stoppen bij de Rode Duivels.

“Ik hoop in ieder geval dat hij niet stopt als international. Dat zou een catastrofe zijn. Dan zet de nationale ploeg plots drie stappen terug. Er is op dit moment ook helemaal niemand die hem kan vervangen”, deelt Vandenbempt via Sporza.

Vandenbempt gelooft in een mooie toekomst voor De Bruyne bij de Rode Duivels. “Maar als hij erin slaagt om zijn eigen verwachtingen wat bij te stellen en zich aan te passen aan de nieuwe realiteit bij de Rode Duivels, wacht hem nog een mooie toekomst in het shirt van de Belgen”, aldus Vandenbempt.

Vandenbempt gelooft dat De Bruyne aanblijft bij de Rode Duivels. “Dat moet hij nu wel voor zichzelf uitmaken, maar ik denk niet dat Kevin De Bruyne gisteren zijn laatste interland heeft gespeeld”, besluit Vandenbempt.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.