Degryse adviseert Tedesco over De Bruyne bij Rode Duivels

Degryse adviseert Tedesco over KDB: “Anders vrees ik het einde voor hem”

10 september om 20:51
Laatste update: 10 september om 23:40

Marc Degryse zag De Rode Duivels met 2-0 onderuitgaan tegen Frankrijk in de Nations League. De verliespartij leverde een zeer kritische Kevin De Bruyne op. De kapitein was volgens Degryse zowel kritisch op zijn ploegmaats als op de bondscoach Domenico Tedesco. Degryse geeft aan wat Tedesco nu moet gaan doen om de situatie te lijmen bij de Rode Duivels.

Degryse vroeg zich af of De Bruyne wel op de juiste manier zijn frustraties uitte na de wedstrijd tussen de Rode Duivels en Frankrijk. “Hij gooit bovendien niet alleen enkele ploegmaats onder de bus, maar ook de coach stelt hij in vraag. Dat we volgens De Bruyne met te veel achterin bleven, dat is toch de verantwoordelijkheid van Tedesco?”, deelt Degryse via Het Laatste Nieuws.

Degryse geeft aan dat Tedesco nu met een nieuw probleem zit bij de Rode Duivels. “Het laatste wat Tedesco zal willen, is ook De Bruyne kwijtspelen. Als hij er nog niet met De Bruyne over gepraat heeft, moet hij zo snel mogelijk naar Manchester trekken. En dat niet door Vercauteren laten doen, zoals in de zaak-Courtois”, aldus Degryse.

Degryse geeft aan dat Tedesco nu zijn verantwoordelijkheid moet nemen om met De Bruyne tot een vergelijk te komen. “Wat hij daarna zowel naar de groep toe als naar de buitenwereld best communiceert. Gebeurt dit niet, vrees ik voor het einde van Tedesco”, besluit Degryse.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.