Jeremy Doku over de reactie van Kevin De Bruyne na Frankrijk - België

Doku snapt reactie De Bruyne wel: "Kwaliteit is bij City helemaal anders"

10 september om 14:44

Jeremy Doku zag een werkpunt bij de Rode Duivels na de verloren Nations League-match tegen Frankrijk. De winger snapte bovendien wel dat Kevin De Bruyne zich na afloop een beetje had laten gaan.

Over zijn persoonlijk spel was hij niet helemaal tevreden. De snelle buitenspeler kon niet veel creëren en dat had volgens hemzelf te maken met de Fransen. "Ik probeerde gevaarlijk te zijn", vertelt hij bij Het Laatste Nieuws. "Maar ze waren vaak met twee, drie man op mij."

De analyse van bondscoach Domenico Tedesco dat de Rode Duivels beter moeten omspringen met de kansen onderstreepte Doku. "Eerlijk gezegd scoren we niet echt veel. Tegen Israël hebben we gescoord, maar van de hoeveel kansen? Dat is een werkpunt."

De frustraties van Manchester City-ploegmaat De Bruyne snapte Doku wel. "Ik kan hem begrijpen. Bij City is het helemaal anders: de manier van spelen, de kwaliteit. Wanneer je dan hier komt is het soms frustrerend."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.