Jeremy Doku vond dat Frankrijk duidelijk sterker was tegen Rode Duivels

Doku vond Rode Duivels de mindere ploeg: "Duidelijk dat zij beter waren"

10 september om 10:10
Laatste update: 10 september om 11:47

Jeremy Doku toonde zich na de partij tegen Frankrijk realistisch. De snelle buitenspeler van de Rode Duivels vond dat, buiten de openingsfase, de Fransen duidelijk de betere ploeg waren geweest.

In die eerste twintig minuten hadden de kansen gelegen voor de Rode Duivels, had ook Doku gezien. "We zijn goed begonnen aan de wedstrijd", klinkt het bij Het Laatste Nieuws. "We pressten goed, ze kwam er niet echt uit. Dan moet je op die momenten de overhand blijven houden, hun pijn doen en proberen die goal te maken."

Na de beginfase vloeiden de krachten weg bij de Belgen en nam Frankrijk het initiatief over. Doku kon niet precies verklaren hoe dat kon gebeuren. "Daarna ging de pressie niet meer zo goed, ik denk dat we vermoeid waren, ik weet het niet."

Op het EK in Duitsland had de winger van Manchester City nog het gevoel gehad dat een resultaat erin zat, maar maandagavond was dat veel minder het geval geweest. "De vorige match tegen Frankrijk denk ik dat het fifty-fifty was. Vandaag na de twintig minuten kon je duidelijk zien dat zij beter waren."

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.