Verheyen over De Bruyne na frustraties bij de Rode Duivels

Verheyen over De Bruyne: “Nooit meegemaakt, zou er niet om kunnen lachen”

10 september om 23:15
Laatste update: 10 september om 23:39

Gert Verheyen was geschrokken van de reactie van Kevin De Bruyne na de nederlaag van de Rode Duivels in Frankrijk. De formatie van Domenico Tedesco verloor met 2-0 en De Bruyne uitte zich zeer teleurgesteld en gefrustreerd. Verheyen uit zich kritisch op het gedrag van De Bruyne. 

Verheyen geeft aan dat hij de reactie van De Bruyne niet had verwacht na het verlies van de Rode Duivels. “Maar zoiets heb ik toch nooit meegemaakt. Ik zou er als medespeler alvast niet mee kunnen lachen wanneer mijn kapitein zoiets zou doen. Zo'n interview zal niet op applaus onthaald worden in de kleedkamer”, citeert Sporza Verheyen.

Verheyen vindt dat dit wel moet kunnen als De Bruyne al hetzelfde had gezegd tegen de Rode Duivels in de kleedkamer. “Hij zegt alvast dat hij met zijn vuist op tafel heeft geslagen, maar dat weten we natuurlijk niet zeker”, aldus Verheyen.

Verheyen sluit af door aan te geven dat de Rode Duivels dit kunnen missen als kiespijn na de eerdere situatie rondom Thibaut Courtois. “Op deze manier lijkt het alsof alle overgebleven spelers van de oudere generatie het toch moeilijk hebben met de overgang. De ene uit dat naar de trainer toe, de andere richt zich naar de spelers.”

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.