Alan Minda keert geblesseerd terug naar Cercle Brugge

UPDATE: 'Cercle Brugge-speler Minda minstens een maand out door blessure'

12 september om 22:30
Laatste update: 12 september om 22:30

Bij Cercle Brugge krijgen ze Alan Minda geblesseerd terug na zijn interlandverplichtingen met zijn land Ecuador. Sebastián Beccacece, de coach van Ecuador, vertelde aan Líbero dat Minda is teruggereisd naar België.

Ecuador verloor zaterdag de WK-kwalificatiematch bij Brazilië en daar was Minda al niet bij. Coach Beccacece had de aanvaller vooraf nochtans in gedachten voor een basisplek. En dan wel als rechtsachter. "We dachten aan Alan Minda voor die positie, maar hij zal zaterdag terugkeren naar zijn club."

Minda moest het tot toe bij dit seizoen vooral met invalbeurten doen bij Cercle. In de Conference League-match op Wisła Krakow was de 21-jarige speler belangrijk met een goal en een assist.

UPDATE: Het Nieuwsblad meldt dat Minda een maand uit de roulatie zal zijn. De winger viel in het duel met Club Brugge uit met adductorproblemen. Het reisde ondertussen dus nog naar Ecuador, maar keerde alras terug in Brugge. 

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.