'Antwerp dichtbij transfer voor Praet (ex-Anderlecht)'

UPDATE: ‘Done deal, Praet heeft getekend bij Royal Antwerp FC’

6 september om 15:15
Laatste update: 6 september om 15:15

De zomermercato in België loopt op zijn einde. Antwerp lijkt vastberaden om haar middenveld te versterken. De Belgische topclub richt haar pijlen op Dennis Praet, de ex-Anderlecht-middenvelder. 

Volgens de laatste informatie van Sacha Tavolieri zijn de gesprekken tussen Antwerp en de Belgische international in een vergevorderd stadium. Een deal zou dus dichtbij kunnen zijn. Eerder deze transferperiode was Davy Klaassen een alternatief voor Antwerp, maar nu lijken de Antwerpse kopmannen hun volledige focus te hebben verlegd naar Praet. 

Het feit dat de onderhandelingen in een beslissende fase zijn beland, versterkt de overtuiging dat Antwerp de 29-jarige middenvelder nog voor het einde van de zomermercato binnen kunnen halen. 

UPDATE: Tavolieri meldt vrijdag dat Praet zijn handtekening inmiddels heeft gezet onder een tweejarig contract plus een optie op nog een seizoen. De 15-voudig Rode Duivel zal nu aanstonds worden voorgesteld op de Bosuil.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.