Anderlecht-coach Brian Riemer reageert op fluitconcert eigen fans

Riemer reageert op kwade fans: "Als ze willen roepen, moeten ze maar doen"

15 september om 08:44
Laatste update: 15 september om 08:47

RSC Anderlecht kwam zaterdag in eigen huis niet verder dan een gelijkspel tegen KVC Westerlo. De fans van paars-wit floten de ploeg na de wedstrijd uit, coach Brian Riemer reageerde.

Na het laatste fluitsignaal trakteerden de fans van Anderlecht de eigen ploeg op een fluitconcert en ook Riemer kreeg het flink te verduren. Een aantal supporters scandeerden alweer eens 'Riemer buiten'.

De Deense coach werd na de partij tijdens de persconferentie geconfronteerd met de reactie van de fans. "Ik aanvaard dat iedereen een mening heeft", citeert Het Laatste Nieuws de Anderlecht-coach. "Als ze dat willen roepen, moeten ze dat maar doen. Daar kan ik niets aan veranderen."

Riemer wilde zich niet al te veel aantrekken van anderen en zich vooral focussen op zijn eigen job. "Zij hebben hun mening, ik de mijne. Ik doe mijn werk, train de ploeg en bereid mijn jongens zo goed mogelijk voor. Zou ik al die meningen persoonlijk opnemen, dan zou ik een heel depressieve man zijn", klonk het.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.