KAA Gent baart Degryse grote zorgen: "De voortekenen zijn niet gunstig"

15 september om 19:03

KAA Gent heeft dit seizoen gekozen voor een enorm verandering, met heel wat nieuwe spelers en vooral ook een nieuwe trainer. Geen Hein Vanhaezebrouck meer, wel Wouter Vrancken. Marc Degryse ziet echter dat Gent ook nog tijd nodig heeft.

Gent is ambitieus dit seizoen, maar volgens Degryse zal het nog moeilijk worden voor de Buffalo's deze campagne."Ik denk dat het lastiger wordt voor Gent dit seizoen", geeft hij aan in Het Laatste Nieuws. "Ik heb het gevoel dat de machtwissel en de overgang van Vanhaezebrouck naar Vrancken tijd zal vergen", aldus de analist.

Voor Degryse is het duidelijk dat er ook een groot verschil is in de aanpak van Vanhaezebrouck en Vrancken. "Je voelt dat ze ver uit elkaar liggen inzake menselijke aanpak, tactische voorbereiding en communicatie", geeft hij aan.

Gent strijdt wel voor een plekje in Play-Off 1 en Europees voetbal, maar toch is Degryse niet overtuigd. "De voortekenen zijn niet gunstig", gaat hij nog verder. "Ik vind ze niet efficiënt genoeg in het offensief gedeelte", besluit hij.

Ontvang op je smartphone gratis als eerste het grote voetbalnieuws. Hoe? Volg het kanaal van VoetbalPrimeur.be op WhatsApp via deze link.